idiomes CATALÀ ESPAÑOL ENGLISH
persianes

ACTIVITATS

farola

a l'Ametlla de Merola...

Els Nanos Pastorets Caminada Popular concets

L' Ametlla de Merola és una colònia tèxtil que porta a terme activitats socioculturals durant tots l'any: Pastorets al desembre i gener; Festa de l'Arbre i arrossada popular al març; Festa de Sant Jordi al mes d'abril; festa de sant Joan al juny; Balls a la Fresca els diumenges a la tarda dels mesos de juliol i agost; Trobada de gegants l'últim cap de setmana d'agost; mes de setembre complert amb Cross, Festa major per Sant Mateu - diumenge més proper al 21 de setembre- i Caminada Popular l´últim cap de setmana. Durant tot l'any el Teatre Esplai celebra activitats. Durant aquest darrer any hi ha hagut les actuacions de Tomeu Penya, Menaix a Truà, Brams...

  • Visita guiada a l'Ametlla de Merola . 686 278 836

a les rodalies de l'Ametlla...

la Cometa Sant Cugat del Racó Centre d'Apropament a la Natura Mercat de Navàs
  • Caminant 500 metres i ja estareu a la Natura: podeu travessar per la palanca el riu Llobregat i fer caminada pel parc Parc fluvial
  • Podeu arribar la Plana amb camins molt assequibles per a tothom.
  • O bé podeu fer una caminada d'1 horeta passant per Cal Melic, Església de Sant Pere, la Roca, Galeria de Gaià i tornar a l'Ametlla de Merola.
  • Cada dissabte, a 1 quilòmetre, al poble de Navàs, hi teniu el mercat setmanal, amb productes autòctons i un interessant passeig on prendre alguna cosa en les seves innumerables terrasses.
  • A 1 quilòmetre, en direcció Galera hi ha l'Hípica la Cometa, un lloc per viure el món del cavall amb passejades a cavall i tallers per a infants i grans.
  • A 3 quilòmetres, en direcció a Navàs i el Mujalt, hi ha el Centre d'Apropament a ala Natura, on podreu veure un munt d'animals, tan domèstics com exòtics i on també ofereixen un gran nombre d'activitats per a nens.
  • A 6 quilòmetres, en direcció a Navàs i el Mujalt, trobareu l'església romànica de Sant Cugat del Racó, una església única dins el patrimoni romànic per la seva planta de creu grega i el cimbori circular.

a la comarca...

Santuari de Queralt La Patum de Berga Castell de Cardona Massís del pedraforca
logoFusada C/ Sant Antoni,2 · 08672 L'AMETLLA DE MEROLA (Berguedà) · tel. 608 13 34 29 · lafusada@lafusada.com · HUTCC-000193